تولید تختال‌های بدون عیب فولاد مبارکه از 96 درصد گذشت

تولید تختال‌های بدون عیب فولاد مبارکه از 96 درصد گذشت

پایگاه خبری معدن نیوز -در شهریورماه سال جاری رکورد تختال‌های بدون عیب ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری فولاد مبارکه از 96 درصد گذشت.

به گزارش معدن نیوز -در شهریورماه سال جاری رکورد تختال‌های بدون عیب ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری فولاد مبارکه از 96 درصد گذشت.

رئیس کنترل کیفی ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم شرکت فولاد مبارکه گفت: با تلاش قابل‌تقدیر کارکنان ناحیه فولادسازی، علی‌الخصوص همکاران توانمند تولید و تعمیرات ریخته‌گری مداوم و دفاتر فنی مربوطه و واحدهای پشتیبانی‌کننده، درصد تولید تختال بدون عیب در شهریورماه به ۹۶.۰۵ درصد افزایش یافت.

محمدمهدی مرندی افزود: با توجه به اینکه واحد کنترل کیفی در واقع نماینده مشتری درون سازمان است، اطلاع‌رسانی سریع و دقیق عیوب تختال‌ها به‌صورت آنلاین و برخط توسط کارکنان سخت‌کوش واحد کنترل کیفی فولادسازی و ریخته‌گری مداوم به کارکنان تولید شرایطی فراهم کرد تا همکاران تولید و تعمیرات ریخته‌گری اقدامات اصلاحی لازم را در کمترین زمان ممکن انجام دهند و از تولید تختال‌های معیوب تا حد امکان جلوگیری کنند.

رئیس تعمیرات ریخته‌گری مدول B شرکت فولاد مبارکه بیان کرد: شرط لازم جهت تولید محصول باکیفیت، داشتن تجهیزات سالم با تنظیمات صحیح و پایدار است تا تیم تولید ریخته‌گری مداوم با به‌کارگیری درست آن‌ها بتواند فرایند انجماد تختال را طبق دستورالعمل‌های توصیه‌ شده اجرا کند.

محمدعلی رحیمی ادامه داد: در زنجیره فرایند ماشین ریخته‌گری مداوم، به‌ دلیل شاخص‌های کنترلی متعدد و قطعاتی مختلفی که شاخص‌ها را تحت تاثیر قرار می‌دهند، تنها پایش، بازرسی و کنترل مستمر و تعمیرات به‌موقع می‌تواند مجموعه تجهیزات را به‌طور هماهنگ جهت تولید کیفی آماده‌سازی کند.

رحیمی عنوان کرد: تیم تعمیرات ریخته‌گری به‌ خوبی توانسته‌ است با ارتقای فرهنگ کاری و استفاده از فرصت‌های کمبود انرژی در تابستان، با اجرای تعمیرات کیفی که حاصل همکاری واحدهای پشتیبانی بوده است، همواره شرایط ماشین‌ها را بهبود دهد و رکورد کیفی بی‌سابقه‌ای در شهریورماه رقم بزند.

 رئیس تعمیرات مدول A ریخته‌گری شرکت فولاد مبارکه گفت: در راستای دستیابی به اهداف کیفی و تولید اقتصادی در واحد ریخته‌گری مداوم، یکی از مهم‌ترین موارد بهبود کیفیت تختال‌های تولیدی و مطابق با نیاز مشتریان است. این امر مستلزم انجام فعالیت‌های تعمیر و نگهداری دقیق و باکیفیت و همچنین انجام مستمر اقدامات کنترلی، بازرسی‌ها و نظارت بر عملکرد صحیح کلیه تجهیزات است.

به گفته مهدی کریمی، به فضل الهی و با پیگیری‌های شبانه‌روزی صورت‌گرفته و همکاری و همدلی کلیه تیم‌ها، رصد کامل تجهیزات و انجام به‌موقع فعالیت‌های موردنیاز، تجهیزات در وضعیت بهینه قرار گرفته است و با بهره‌برداری صحیح از آن‌ها موفق به ثبت رکورد کیفیت تختال شده‌ایم.

 رئیس تولید ریخته‌گری شرکت فولاد مبارکه در این خصوص خاطرنشان کرد: تداوم کسب نتایج مطلوب کیفی در ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم نشانه عزم راسخ و توانمندی کارکنان زحمت‌کش و دلسوز این ناحیه است که به موازات افزایش ظرفیت‌های کمی تولید و گسترش سبد محصولات، همواره به افزایش کیفیت محصولات تولیدی ناحیه نیز می‌اندیشند و کاهش درصد عیوب تختال از ابتدای امسال خود گواهی بر این موضوع است.

محمد فخری افزود: در ماه گذشته باز هم رکورد چشمگیری در کیفیت تختال‌های تولیدی به دست توانمند کارکنان واحد ریخته‌گری مداوم رقم خورد و درصد عیوب تختال به ۳.۹۵ رسید. دستیابی به این رکورد حاصل زحمات کلیه تیم‌ها اعم از تولید، تعمیرات، واحدهای جنبی و دفاتر فنی بوده است. گفتنی است آخرین رکورد عیوب ماهانه ۴.۳۴ درصد بوده است که در سال‌های قبل به دست آمده بود.

کامران مرادی، مدیر ریخته‌گری مداوم شرکت فولاد مبارکه مطرح کرد: از اهداف کلان شرکت فولاد مبارکه اصفهان، تولید حداکثری با حداقل ضایعات است. در این راستا در کنار کسب رکوردهای متعدد کمی، واحد ریخته‌گری مداوم با همراهی دیگر واحدهای پشتیبان، کاهش عیوب تختال را هدف‌گذاری کرده و طی سال‌های گذشته روند افزایش کیفیت تختال را شاهد بوده‌ایم. این مهم با تدبیر، پیگیری‌های شبانه‌روزی، عزم و اراده همکاران و با انجام بهبودهای مستمر بر روی تجهیزات ماشین‌های ریخته‌گری و همچنین اصلاح و بهینه‌سازی دستورالعمل‌های کاری و بازرسی‌های مداوم حاصل شده است.

مجتبی افشاری، رئیس تعمیرگاه ریخته‌گری شرکت فولاد مبارکه اظهار داشت: در سال جهش تولید و پیرو اهداف تعریف‌شده شرکت فولاد مبارکه اصفهان در زمینه افزایش کیفیت محصولات تولیدی و پیگیری‌ها و حمایت‌های صورت‌گرفته از سوی مجموعه مدیریت ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم، کارکنان واحد تعمیرگاه ریخته‌گری که محل آماده‌سازی سگمنت‌ها و قالب‌های ماشین‌های ریخته‌گری است، ضمن تعریف پروژه‌های متعدد و انجام فعالیت‌های موثر تعمیراتی بر روی قالب‌ها و سگمنت‌ها و افزایش دقت تنظیم و آماده‌سازی سگمنت‌ها نقشی تعیین‌کننده و مستقیم در افزایش کیفیت محصولات تولیدی و کاهش عیوب محصولات ایفا کرده‌اند.

کارشناس فرایند فولادسازی و ریخته‌گری مداوم شرکت فولاد مبارکه بیان کرد: یکی از عوامی که در افزایش سودآوری شرکت‌ها ازجمله شرکت فولاد مبارکه اصفهان به‌ عنوان یک شرکت جهان‌تراز نقش دارد، کاهش ضایعات، میزان عیوب محصولات تولیدی و دوباره‌کاری‌هاست. تولید محصولات با کمترین عیب ممکن میسر نمی‌شود، مگر در سایه بهره‌برداری صحیح و حداکثری از ظرفیت‌ها و آماده‌به‌کاری تجهیزات با تعمیرات به‌موقع و مناسب.

محمود عقیلی اضافه کرد: دستیابی به این رکورد قابل‌تقدیر مرهون تلاش جمعی کارکنان آن است که شایسته قدردانی است و امید است ضمن حفظ و پایداری این‌گونه رکوردها، در آینده شاهد رکوردهای بهتری در این زمینه باشیم.

 رئیس تعمیرات مدول C ریخته‌گری شرکت فولاد مبارکه در این خصوص عنوان کرد: کسب نتایج کیفی مطلوب در واحد ریخته‌گری مداوم، مستلزم کار تیمی و بررسی‌های دقیق مهندسی است. بدین منظور از سال گذشته تیم‌های کارشناسی تولید و تعمیرات و دفاتر فنی تولید و تعمیرات به همراه پیمانکاران در جلسات متعدد اقدام به بررسی منشا و علل عیوب ریخته‌گری کرد و آنالیزهای زیادی در این زمینه انجام شد. سپس مطابق با نتایج بررسی‌ها، اقدامات و راهکارهای اصلاحی مشخص شد. در ادامه، اقدامات اصلاحی موردنظر در قالب تعمیرات برنامه‌ریزی‌ شده با حمایت مدیریتی بسیار خوب و با همکاری تیم‌های مختلف از جمله تعمیرات «PM» و اضطراری ماشین شماره پنج، دفتر فنی تعمیرات ریخته‌گری، تعمیرگاه مرکزی، تعمیرات مرکزی، پیمانکاران محلی و مرکزی، واحد حمل‌ونقل و حمایت خوب همکاران خرید و سایر واحدهای پشتیبانی به نحو بسیار مطلوبی اجرا و عملیاتی شد و در نهایت این تلاش گروهی و کار تیمی در شهریورماه با کسب رکورد کیفی به بار نشست.

روح‌اله بیرانوند گفت: بدیهی است این روند عیب‌یابی و اقدام اصلاحی یک مسیر پویا و ادامه‌دار است که به‌ طور دائم توسط تیم‌های کارشناسی و تیم‌های اجرایی انجام می‌گیرد و هیچ‌گاه متوقف نخواهد شد. از این‌ رو به‌ طور پیوسته در آینده شاهد تکرار این نتایج ارزشمند در ریخته‌گری مداوم خواهیم بود.