قراردادهاي بزرگ در حوزه معدن و صنايع معدني به‌زودي امضا مي‌شود

قراردادهاي بزرگ در حوزه معدن و صنايع معدني به‌زودي امضا مي‌شود

خبرگزاري تخصصي معدن- رئيس هيات عامل سازمان توسعه و نوسازي معادن و صنايع معدني ايران گفت: قراردادهاي بزرگ در حوزه معادن و صنايع معدني در روزهاي آينده با حضور مقام‌هاي عالي كشور، منعقد مي‌شود.

خبرگزاري تخصصي معدن- رئيس هيات عامل سازمان توسعه و نوسازي معادن و صنايع معدني ايران گفت: قراردادهاي بزرگ در حوزه معادن و صنايع معدني در روزهاي آينده با حضور مقام‌هاي عالي كشور، منعقد مي‌شود.
به گزارش معدن نيوز  ؛‌ «حسن پلارك» در مراسم معارفه مديرعامل جديد شركت سرمايه‌گذاري توسعه معادن و فلزات افزود: سرمايه‌گذاري‌هاي مورد اشاره به‌طور عمده در زمينه فولاد، مس، آلومينيوم و بخش معادن است.
وي با بيان اينكه اين سرمايه‌گذاري‌ها چندين برابر سرمايه‌گذاري‌هاي اين بخش در گذشته است، گفت: در اجراي طرح‌هاي بخش معدن و صنايع معدني به‌طور ويژه از بخش خصوصي كشور استفاده خواهيم كرد.
«پلارك» تصريح كرد: ظرفيت توليد فولاد از 5/17 ميليون تن فعلي با افتتاح 3 طرح جديد به 20 ميليون تن تا پايان امسال مي‌رسد و اين ظرفيت تا پايان دولت دهم به 42 ميليون تن خواهد رسيد.
وي با بيان اينكه دولت دهم برنامه‌ها و طرح‌هاي مهمي را در دست اجرا دارد، تاكيد كرد: در طول سال‌هاي برنامه پنجم شاهد تحولات بزرگي در تمام بخش‌هاي صنعت و معدن بويژه فولاد، مس و آلومينيوم خواهيم بود.
«حسن شيخ‌نيا» مديرعامل جديد شركت سرمايه‌گذاري توسعه معادن و فلزات نيز اظهار داشت: اجراي قانون هدفمند كردن يارانه‌ها يكي از بهترين فرصت‌ها براي شركت‌هايي مانند اين شركت است كه اميدوارم بتوانيم حداكثر استفاده را از شرايط داشته باشيم.
وي تاكيد كرد: يكي از برنامه‌هاي مهم اين شركت، اين است كه بر روي فعاليت‌هاي سودآور تمركز و از فعاليت‌هاي غيرمرتبط و كم‌بازده پرهيز كنم.
«شيخ‌نيا» همچنين واگذاري شركت‌ها در راستاي اصل 44 و محدوديت‌هاي سرمايه‌گذاري دستگاه‌هاي دولتي در اجراي پروژه‌ها را از ديگر فرصت‌هاي مهم شركت‌هاي سرمايه‌گذاري برشمرد و گفت: اگر از اين فرصت‌ها استفاده نكنيم، فرصت‌ها به تهديد تبديل خواهد شد.
وي با بيان اينكه مزيت‌هاي بخش معدن و صنايع معدني بر هيچ‌كس پوشيده نيست، اظهار اميدواري كرد: با فضاي خوبي كه در اين شركت سرمايه‌گذاري فراهم شده، بتوانيم با همت و تلاش مضاعف طرح‌ها را به سرانجام برسانيم.
«شيخ‌نيا» ادامه داد: در حال حاضر، ظرفيت‌هاي بسيار خوبي در بخش معدن و فعاليت‌هاي معدني برخي كشورها وجود دارد كه بايد براي اجراي پروژه‌هاي مشترك با حفظ منافع دوطرف، برنامه داشته باشيم.
وي با بيان اينكه شركت سرمايه‌گذاري توسعه معادن و فلزات اكنون از جايگاه خوبي در بورس برخوردار است، اظهار اميدواري كرد كه بتوان سهام شركت را در عرصه‌هاي بين‌المللي عرضه كرد.
در اين جلسه «پرويز كاظمي» مديرعامل سابق شركت سرمايه‌گذاري توسعه معادن و فلزات هم گزارشي از عملكرد خود در طول تصدي مديريت عاملي اين شركت ارايه كرد.