رئيس جمهور در آيين افتتاح دهمين نمايشگاه بين المللي صنعت:
جهان نيازمند نظم مبتني بر عدالت، عشق و احترام است
خبرگزاري تخصصي معدن- رييسجمهوري با بيان اينكه جهان نيازمند نظم جديدي است، گفت: جهان نيازمند مديريت و نظم مبتني بر عدالت، عشق و احترام است.
خبرگزاري تخصصي معدن- رييسجمهوري با بيان اينكه جهان نيازمند نظم جديدي است، گفت: جهان نيازمند مديريت و نظم مبتني بر عدالت، عشق و احترام است.
به گزارش معدن نيوز محمود احمدينژاد در مراسم افتتاح دهمين نمايشگاه بين المللي صنعت تهران در سخناني اظهار داشت: انسان موجودي جهاني است و ارزشها و كمال انساني در ارتباط با ديگران معنا و مفهوم پيدا ميكند.
وي افزود: انسانها براي پيشرفت، تكامل و شكوفا شدن انسانيت در وجود خود نيازمند به ديگران هستند.
وي تاكيد كرد كه مرزهاي سياسي و جغرافيايي در واقع براي شناسايي است و هيچ ملت و فردي بدون ارتباط با ديگران قادر به ادامه حيات، كمال و پيشرفت نخواهد بود.
رييسجمهوري اساس پيشرفت انساني را در ارتباطات و تعامل سازنده با ديگران دانست.
احمدينژاد خاطرنشان كرد: انسانها و ملتها در بخشهاي گوناگون بايد با يكديگر ارتباط و تعامل داشته باشند و دانش و تجربيات خود را مبادله و در مسير پيشرفت و كمال يكديگر را ياري كنند.
احمدينژاد همچنين اضافه كرد: هيچ ملت و فردي نميتواند به تنهايي ادامه حيات دهد يا قلههاي پيشرفت را فتح كند بنابراين برگزاري نمايشگاهها، مبادلات، رفت و آمدها و قراردادها در مسير نيازها و بستر شكوفايي كمال ملتها و انسانها و همه به آن نياز دارند.
رييسجمهوري افزود: هيچ ملت و فردي نميتواند بگويد كه محور عالم است و به كسي نياز ندارد و ديگران به او نياز دارند همه به هم نياز داريم.
وي ادامه داد: همه بايد يار و كمك كار هم براي پيشرفت كشور باشيم.
احمدينژاد تعامل، ارتباط و همكاري را نيازمند نظم و قانون دانست و تصريح كرد: حتما ما نيازمند نظم و مديريت فراگير در عرصه جهاني هستيم.
وي تاكيد كرد: اگر نظم واحدي در جهان حاكم نباشد ممكن است اين تعامل به تقابل و رقابت و رقابتهاي شكننده درگيريها و كينهورزيها بيانجامد.
رييسجمهوري با بيان اينكه ما نيازمند مديريت جهان هستيم كه ارتباط بين ملتها و انسانها را تنظيم كند، افزود: اگر چنين نباشد تلاشها و فعاليتها ممكن است به بيراهه رفته و نقطه مقابل تكامل و پيشرفت جوامع قرار گيرد.
احمدينژاد با طرح اين سوال كه اين جنگها و تجاوزگريهاي امروز حاصل چيست؟ افزود: هماكنون اين سوال مطرح است كه پايه مديريت و نظم چيست؟
وي افزود: اعتقاد ما اين است كه نظم مديريتي كه بايد ارتباط بين مديريت و افراد را تنظيم كند بايد بر اساس عدالت، احترام و عشق به انسانها باشد.
احمدينژاد تصريح كرد: اگر نظمي در دنيا پيدا شد كه مبتني بر عدالت نبود و حاصل يكجانبهگرايي و فاصله بين كشورهاي شمال و جنوب بود موجب اختلاف بين دولتها و ملتها خواهد شد.
رييسجمهوري همچنين اضافه كرد: اگر نظم حاكم بر جهان مبتني بر احترام و عشق به انسانها نباشد حتما عدهاي پيدا ميشوند كه براي منفعت و سود بيشتر دست به تخلفات و فريبكاري و زورگويي گسترده ميشود.
احمدينژاد ادامه داد: شكي نيست كه بسياري از تجاوزگريها و مسابقات تسليحاتي براي برتريجويي، سود مادي، تسخير بازارها و چپاول منابع و دستاوردهاي ملتها است.
وي تاكيد كرد: كساني كه از وضعيت ناعادلانه موجود منتفع ميشوند به راحتي تن به مديريت عادلانه نخواهند داد.
رييسجمهوري تصريح كرد: همه دولتها و ملتهاي مستقل بايد حاكميت اين مديريت را مطالبه كنند و دست در دست هم براي تحقق اين نوع مديريت تلاش كنند.
احمدينژاد ارتباطات اقتصادي، برگزاري نمايشگاهها و معاهدات را گامي براي تحقق اين آرزو و هدف ارزشمند دانست.
وي در بخش ديگري از سخنان خود يادآور شد: امروز همه احساس ميكنيم وضع و نظم موجود قادر به ادامه حيات و مديريت جهاني نيست و نيازمند نظم جديدي هستيم.
احمدينژاد با تاكيد به برگزاري دهمين نمايشگاه صنعت تهران اظهار داشت: اگر نگاه ما مناسبات انساني باشد اين نمايشگاه موجب تقويت همكاريها، دوستيها و ارتباطات عادلانه و سرشار از محبت ملتها ميشود.
رييسجمهوري اظهار اميدواري كرد: با جهش و جوششي كه در دنيا پيدا شده و تغييري كه در ديدگاه ملتها، انديشمندان، سياستمداران، بازرگانان و اهالي فرهنگ ايجاد شده شاهد باشيم كه هر چه سريعتر جهان به نظم پايدار و عادلانه و دوستانه دست يابد.
احمدينژاد با قدرداني از برگزاركنندگان دهمين نمايشگاه صنعت تهران از آنان خواست كه نگاه به تعاملات اقتصادي، ظرفيت سازي براي همكاريهاي اقتصادي، قراردادها و توافقهاي اقتصادي در جهت بسط دوستي، صلح، برادري، عدالت و امنيت باشد.