مدير فروش و بازاريابي شرکت دنيلي در گفت‌وگو با معدن نيوز مطرح کرد:

توجيه‌پذيري روش احياي مستقيم فولاد در ايران

توجيه‌پذيري روش احياي مستقيم فولاد در ايران

پايگاه خبري معدن نيوز - مدير فروش و بازاريابي شرکت دنيلي گفت: با توجه به تنوع در زمينه‌هاي مصرف فولاد دنيا و توسعه مصرف اين محصول با پيشرفت‌هاي فناوري، توليد فولاد همگام با پيشرفت فناوري تغييرات بسياري داشته است.

پايگاه خبري معدن نيوز – مدير فروش و بازاريابي شرکت دنيلي گفت: با توجه به تنوع در زمينه‌هاي مصرف فولاد دنيا و توسعه مصرف اين محصول با پيشرفت‌هاي فناوري، توليد فولاد همگام با پيشرفت فناوري تغييرات بسياري داشته است.
نصيرالدين ضويي در گفت‌وگو با پايگاه خبري معدن نيوز بيان کرد: در پي اين تغييرات توليدکنندگان فولاد در جهان به دنبال ارتقاي بهره‌وري و استفاده از انرژي و سوخت‌هاي ارزان تر با توجه به منطقه جفرافيايي خود هستند.
وي افزود: امروزه فناوري‌هاي نوين مورد استفاده در توليد محصولات فولادي در مراحل بعد از به‌دست آوردن فولاد مذاب يعني ريخته گري و نورد تا حدودي يکسان است.
ضويي خاطر نشان کرد: براي به‌دست آوردن فولاد مذاب يا فولاد خام، مي‌توان از فناوري‌هاي مختلفي استفاده کرد.
وي تصريح مي‌کرد: فولاد با تصفيه آهن مذاب، سرد کردن و شکل دادن در قالب‌ها حاصل مي‌شود بنابراين دو روش اساسي براي توليد فولاد وجود دارد که شامل روش قوس الکتريکي و احياي مستقيم است.
اين فعال معدني اظهار کرد: به طور تقريبي 65 درصد فولاد جهان به کمک روش کوره بلند و 32 درصد آن نيز به روش احياي مستقيم و استفاده از کوره‌هاي الکتريکي توليد مي‌شود.
مدير فروش و بازاريابي شرکت دنيلي گفت: با وجود آنکه بيشتر توليد فولاد جهان به روش کوره بلند توليد مي‌شود، اما به دليل سرعت بيشتر توليد در اين روش به دليل استفاده از قراضه و همچنين هزينه راه‌اندازي يک واحد کوره بلند به نسبت يک واحد احياي مستقيم و کوره الکتريکي در ظرفيت متناظر، بالاتر است.
وي تاکيد کرد: بر اساس اين پارامترها و امتيازها روش احياي مستقيم و کوره الکتريکي به ويژه در ايران توجيه پذير تر است.
وي عنوان کرد: با توجه به ذخاير غني گاز در ايران، همچنين برنامه توليد 55 ميليون تن فولاد در راستاي سند چشم‌انداز فولاد کشور تا سال 1404به نظر مي‌رسد که 40 ميليون تن از اين ظرفيت به روش کوره قوس الکتريکي انجام شود.