معدننیوز بررسی کرد:
تصاویر جدید ناسا از دیوار بزرگ خورشیدی در صحرای کوبوکی مغولستان
ناسا مجموعهای از تصاویر جدید از «دیوار بزرگ خورشیدی»، مجموعهای عظیم از پروژههای تولید برق فتوولتائیک (PV) در صحرای کوبوکی مغولستان داخلی، منتشر کرده است.
ناسا مجموعهای از تصاویر جدید از «دیوار بزرگ خورشیدی»، مجموعهای عظیم از پروژههای تولید برق فتوولتائیک (PV) در صحرای کوبوکی مغولستان داخلی، منتشر کرده است.
ناسا در بیانیهای اعلام کرد: «صحرای کوبوکی در مغولستان داخلی، که عمدتاً شنی و تقریباً خالی از حیات است، زمانی بهعنوان “دریای مرگ” شناخته میشد. اما اخیراً، تپههای شنی این منطقه به دریایی از فرصتهای فتوولتائیک تبدیل شدهاند و با موجی از نصب پنلهای خورشیدی، متحول شدهاند. این ساختوساز بخشی از برنامه چندساله چین برای ساخت “دیوار بزرگ خورشیدی” است که با هدف تولید انرژی کافی برای تامین برق پکن طراحی شده است.»
این آژانس فضایی ایالات متحده تصویری از این منطقه بیابانی پیش از نصب پنلهای خورشیدی در سال ۲۰۱۷، همراه با دو تصویر از استقرار فعلی این پنلها منتشر کرده است. به گزارش چاینا دیلی، ظرفیت نصبشده خورشیدی این منطقه تا اواخر آگوست ۲۰۲۴ حدود ۵.۴ گیگاوات بوده است.
ظرفیت عملیاتی فعلی شامل یک تأسیسات ۲ گیگاواتی است که توسط شرکت دولتی چین تری گورجز توسعه داده شده و بزرگترین نیروگاهی است که در تصاویر ناسا دیده میشود. در همین حال، شرکت State Power Investment Corp. یک نیروگاه خورشیدی ۳۰۰ مگاواتی به شکل اسب، به نام ایستگاه برق خورشیدی جونما، ساخته است که آن نیز بهوضوح در تصاویر قابل مشاهده است.
این سایت پیشبینی میشود تا سال ۲۰۳۰ به ظرفیت ۱۰۰ گیگاوات برسد و حدود ۴۰۰ کیلومتر طول و بهطور میانگین ۵ کیلومتر عرض داشته باشد.
ناسا در این بیانیه افزود: «آبوهوای آفتابی کوبوکی، زمین صاف آن، و نزدیکی به مراکز صنعتی، این منطقه را به مکانی مطلوب برای تولید انرژی خورشیدی تبدیل کرده است. پنلها در نوار طولانی و باریکی از تپههای شنی در جنوب رود زرد، بین شهرهای بائوتو و بایاننور نصب میشوند.»