برگزارى کارگاه‌هاى آموزشى به همت سازمان زمين‌شناسى و اکتشافات‌معدنى کشور

برگزارى کارگاه‌هاى آموزشى به همت سازمان زمين‌شناسى و اکتشافات‌معدنى کشور

خبرگزاري معدن- به‌منظور ارتقاى سطح دانش علمى و فنى زمين‌شناسان، سازمان زمين‌شناسى و اکتشافات معدنى کشور اقدام به برگزارى کارگاه‌هاى مختلف آموزشى با موضوعات زمين‌شناسى و معدنى کرده است.

خبرگزاري معدن- به‌منظور ارتقاى سطح دانش علمى و فنى زمين‌شناسان، سازمان زمين‌شناسى و اکتشافات معدنى کشور اقدام به برگزارى کارگاه‌هاى مختلف آموزشى با موضوعات زمين‌شناسى و معدنى کرده است.
به گزارش معدن نيوز به نقل از روابط‌عمومى سازمان زمين‌شناسى و اکتشافات‌معدنى کشور، سيد هادى ميرمحمد ميگونى مدير اداره بين‌الملل اين سازمان از برگزارى کارگاه‌هاى آموزشى به همت سازمان زمين‌شناسى و اکتشافات‌معدنى کشور خبر داد و گفت: در راستاى ارتقاى سطح دانش علمى و فنى زمين‌شناسان، دانشجويان و افراد مرتبط با مسائل علوم‌زمين، به‌روز کردن و ارائه دانش زمين‌شناسى مدرن در ايران، پرورش زمين‌شناسان متخصص و آشنا به علوم جديد و همچنين آشنايى زمين‌شناسان ساير کشورها با ويژگى‌ها و پتانسيل‌هاى زمين‌شناسى و معدنى ايران، اداره روابط بين‌الملل سازمان زمين‌شناسى و اکتشافات‌معدنى کشور اقدام به برگزارى کارگاه‌هاى مختلف آموزشى با موضوعات زمين‌شناسى و معدنى در کشور کرده است.
وى با بيان اين‌که براى رسيدن به اين هدف اداره بين‌الملل سازمان زمين‌شناسى و اکتشافات‌معدنى کشور سعى دارد تا  از طريق برقرارى ارتباط با سازمان‌ها، دانشگاه‌ها،  مراکز و موسسات مرتبط با علوم‌زمين در سرتاسر جهان، زمين‌شناسان متخصص و خبره در رشته‌هاى مختلف را به ايران دعوت کند، يادآور شد: از اين طريق کارگاه‌هاى آموزشى با استاندارد منطقه‌اى و جهانى و به صورت  کوتاه‌مدت چند روزه و بلندمدت چند ماهه در ايران و يا کشورهاى همکار و در قالب ارائه درس‌هاى تئورى، آزمايشگاهى و همچنين برگزارى سفرهاى زمين‌شناسى صحرايى برگزار مى‌شود.
ميگونى درباره تفاوت‌هاى قابل ‌ملاحظه‌ در روش برگزارى دوره‌هاى آموزشى جديد، خاطرنشان کرد: در اين کارگاه‌ها بر خلاف سال‌هاى گذشته از تمامى زمين‌شناسان، محققان و دانشجويان زمين‌شناسى در سرتاسر کشور علاوه بر کارشناسان سازمان زمين‌شناسى و اکتشافات‌معدنى کشور دعوت خواهد شد.
مدير اداره بين‌الملل سازمان زمين‌شناسى و اکتشافات‌معدنى کشور در ادامه افزود: از مزاياى ديگر برگزارى اين دوره‌ها به روز‌رسانى دانش زمين‌شناسى و ايجاد مراکز و رشته‌هاى تخصصى مدرن علوم‌زمين در سازمان‌ زمين‌شناسى و اکتشافات‌معدنى کشور و ساير دانشگاه‌ها و سازمان‌ها است. 
وى از جمله برنامه‌هاى پيش‌‌روى اين اداره را برگزارى کارگاه‌هايى در زمينه فسيل و ديرينه‌شناسى، سنگ‌شناسى آذرين و رسوبى، مطالعات کواترنرى، ذخاير معدنى و مد لسازى آنها، زمين‌شناسى دريايى و پزشکى و همچنين مطالعات ژئومورفولوژيکى رگوليت‌هاى کواترنرى  با توجه به نياز زمين‌شناسى ايران  به مطالعات تخصصى‌تر کواترنرى ذکر کرد.
ميگونى خاطرنشان کرد: از سويى مطالعه فرامنيفرا، جلبک‌ها و همچنين  فسيل‌هاى اديکاريا (Edicarian fossils) که چشم‌انداز جديدترى را در زمينه گونه‌هاى جانورى دوره پرکامبرين در ايران مى‌گشايد و همچنين محيط‌هاى ژئومورفولوژيکى و رسوبى که به دريا‌ها و درياچه‌ها منتهى مى‌شوند، مانند دلتاهاى رودخانه‌اى، خورها (Estuary ) و تحولات آنها در طول زمان، ارتباط آنها با تغييرات اقليمى و تاثير آنها بر محيط‌هاى رودخانه‌اى از جمله موضوعاتى است که در زمينه زمين‌شناسى دريايى نيز دوره‌هاى ديگرى است که در سال اخير برگزار خواهد شد.
وى با اشاره به اينکه در زمينه سنگ‌شناسى آذرين  و رسوبى نيز يک کارگاه با موضوع ژئوشيمى، منشا و جايگاه تکتونيکى سنگ‌هاى آذرين و همچنين کارگاه‌هاى جداگانه‌اى را با موضوعات تحليل حوضه‌هاى رسوبى و مطالعه و تهيه لايه‌هاى رسوبى نقشه‌هاى رسوبى برگزار مى‌شود، تصريح کرد: برگزارى کارگاه‌هاى ديگرى در زمينه‌هاى ديگر از جمله آب‌ شناسى، مخاطرات زمين‌شناسى، مطالعه و تعين سن لس‌هاى کواترنرى،  تهيه نقشه‌هاى کواترنرى  نيز در دستور کار اداره روابط بين‌الملل سازمان زمين‌شناسى و اکتشافات‌معدنى کشور است که در صورت نهايى شدن به اطلاع زمين‌شناسان در سرتاسر کشور خواهد رساند.
گفتنى‌ست اين در حال حاضر تمامى اطلاعات مربوط به برگزارى اين دوره را از طريق وب‌سايت سازمان زمين‌شناسى و اکتشافات‌معدنى کشور به آدرس  http://international.gsi.ir  در بخش دوره‌هاى آموزشى بين‌المللى ارائه مى‌کند. علاقه‌مندان مى‌توانند  براى دريافت اطلاعات بيشتر با شماره 66070508 تماس حاصل نمايند.