مديركل دفتر صنايع برق ، فناوري اطلاعات و فلزي تاكيد كرد:

توليد تلويزيون هاي ديجيتالي نقطه عطفي در صنعت تلويزيون كشور

توليد تلويزيون هاي ديجيتالي نقطه عطفي در صنعت تلويزيون كشور

خبرگزاري تخصصي معدن- مديركل دفتر صنايع برق ، فناوري اطلاعات و فلزي وزارت صنايع ‌ومعادن گفت: با افتتاح اولين خط توليد تلويزيونهاي LCD و LEDديجيتالي، نقطه عطفي در صنعت ساخت تلويزيون داخلي در كشور ايجاد شده است.

خبرگزاري تخصصي معدن- مديركل دفتر صنايع برق ، فناوري اطلاعات و فلزي وزارت صنايع ‌ومعادن گفت: با افتتاح اولين خط توليد تلويزيونهاي LCD و LEDديجيتالي، نقطه عطفي در صنعت ساخت تلويزيون داخلي در كشور ايجاد شده است.
به گزارش معدن نيوز ؛ « محمود ليائي» افزود: با اتخاذ تصميم سازمان صدا و سيما مبني بر تغيير فرستنده‌هاي تلويزيوني از آنالوگ به ديجيتال، به زودي كل سيتم ارسال و دريافت تصاوير از ثبت صدا و فيلم گرفته تا پخش آنها به ديجيتال تبديل خواهد شد.
وي افزود: براساس برنامه‌ريزيهاي صدا و سيما مقرر شده است تا پايان سالجاري نزديك به 70 درصد كل كشور تحت پوشش سيستم ديجيتال قرار بگيرند.
مهندس « ليائي» همچنين خاطرنشان كرد: اين اقدام كه براي نخستين بار در كشور و با برند ايراني انجام شد اين امكان را فراهم مي‌كند تا بدون نياز به گيرنده هاي مجزاي ديجيتال(STB)، صرفاً از طريق يك آنتن معمولي،‌ امواج ديجيتال دريافت و تصاوير با بهترين كيفيت براي بيننده پخش شود.
مديركل دفتر صنايع برق، فناوري اطلاعات و فلزي وزارت صنايع ‌ومعادن با اشاره به ضرورت اجراي اين كار افزود:  با استفاده و جايگزين كردن تلويزيونهاي ديجيتال، امكان بهره‌مندي و استفاده از تصوير با وضوح بالا فراهم خواهد شد.
وي درادامه با بيان اينكه در حال حاضر بيش از 22 ميليون دستگاه تلويزيون آنالوگ در خانه‌ها وجود دارد تصريح كرد: از اين تعداد حداقل 10 ميليون دستگاه تلويزيون نيازمند استفاده از گيرنده هاي مجزاي ديجيتال(STB) هستند كه اين موضوع يك بازار خوبي را براي توليد گيرنده ‌هاي SET UP BOX ايجاد مي‌كند.
«ليائي» ادامه داد: از اين رو كنسرسيومي متشكل از 9 واحد توليدي كه بيشترين امتيازات را كسب كرده اند تشكيل شده است كه با برخورداري از حمايتهاي لازم نسبت به توليد گيرنده هاي ديجيتال با بهترين كيفيت و استاندارد و قيمت تمام شده پايين اقدام خواهند كرد.
مديركل دفتر صنايع برق، فناوري اطلاعات و فلزي وزارت صنايع ‌ومعادن در بخش ديگري از سخنان خود، بهره‌برداري از نخستين كارخانه تلويزيونهاي LCD و LED ديجيتال را نتيجه تعامل خوب وزارت صنايع ومعادن، سازمان صداو سيما و توليدكنندگان داخلي دانست و آن را سرآغاز تحولي بزرگ در عرصه ساخت تلويزيونهاي ديجيتال در كشور برشمرد.
وي درباره چگونگي اين همكاري تصريح كرد: پيرو اعلام نيازي كه سازمان صداو سيما مبني بر پخش سيگنالهاي ديجيتال داده بود ،‌ فراخواني براي شركتهاي داخلي اعلام شد تا ظرف مدت 6ماه ، با كسب استانداردهاي صدا و سيما، سازوكارهاي لازم را براي ايجاد خط توليد تلويزيونهاي ديجيتال فراهم كنند.  
مهندس « ليائي» افزود: با اين فراخوان ، دستورالعمل‌ها همچنين استانداردهاي لازم در اختيار توليدكنندگان قرار گرفت تا پس از كسب مراحل لازم مجوز ساخت وتوليد تلويزيونهاي LCD و LED ديجيتال به آنها داده شود كه خوشبختانه دراين خصوص استقبال خوبي به عمل آمد.
وي در ادامه سخنانش به  ميزان نياز كشور در زمينه توليد تلويزيون اشاره كرد و گفت:  نياز كل كشور به توليد تلويزيون  بالغ بردو ميليون و 200 هزار دستگاه برآورد شده است كه  از اين تعداد در حال حاضر يك ميليون و 850 هزار دستگاه در داخل توليد مي‌شود . اميدواريم  با بهره‌برداري از خط توليد جديد و با برآوردهاي انجام شده اين تعداد به دو ميليون و 100 هزار دستگاه ارتقاء پيدا كند.