آلومینیوم و مس

بومی سازی قطعات مصرفی استراتژی شرکت مس

بومی سازی قطعات مصرفی استراتژی شرکت مس
پایگاه خبری معدن نیوز- بومی سازی قطعات مصرفی در کارخانه‌های شرکت ملی صنایع مس ایران، یکی از مهمترین استراتژی‌های شرکت مس محسوب می‌شود.
  بزرگنمايي:

پایگاه خبری معدن نیوز- بومی سازی قطعات مصرفی در کارخانه‌های شرکت ملی صنایع مس ایران، یکی از مهمترین استراتژی‌های شرکت مس محسوب می‌شود.
به گزارش پایگاه خبری معدن نیوز، حسین نظری مدیر منطقه مس کرمان با بیان این مطلب گفت: از 4 هزار قطعه مصرفی از سوی شرکت مس، تولید 2 هزار قطعه در استان کرمان انجام شده است.
وی با بیان این که بخش خصوصی با اقداماتی که از سوی شرکت ملی صنایع مس ایران آغاز شده، رونق گرفته و این امکان را پیدا کرده که به فناوری مناسب برای بومی سازی دست پیدا کند، افزود: در حال حاضر شرکت ملی صنایع مس ایران دارای 45 سازنده قطعه در استان کرمان است که در خصوص تولید قطعات مختلف مجتمع های مس منطقه کرمان فعال هستند و قطعات مورد نیاز شرکت مس را تولید می‌کنند.
نظری با اشاره به انتقادهای مطرح شده نسبت به عدم خودکفایی شرکت مس در تولید همه قطعات مورد نیاز تصریح کرد: هر نوع قطعه‌ای را نمی‌توان در داخل کشور ساخت چرا که ممکن است سازنده داخلی توانایی ساخت آن را داشته باشد، اما از آن جایی که مصرف پایین است برای شرکت های سازنده اقتصادی نباشد، بنابراین برای ساخت مجموعه قطعات باید چندین شرکت با یکدیگر مشارکت کنند.
مدیر منطقه مس کرمان با بیان اینکه در صنعت مس دنیا بیشترین حاشیه سود با 95 درصد مربوط به معدن و فرآوری است، افزود: این در حالی است که تنها 5 درصد به حوزه ذوب و پالایش مربوط می شود و کشورهایی که خود مصرف کننده محصولات کاتد مس هستند در بخش کاتد، ذوب و پالایش سرمایه‌گذاری می‌کنند.
وی با تاکید بر این که در شرایط کنونی کشور و شرکت مس باید در پروژه‌های معدنی و فرآوری سرمایه‌گذاری کند، اظهار کرد: نمونه‌ای از این سرمایه‌گذاری مربوط به پروژه فاز 2 توسعه تلغیظ مس سرچشمه است که از پروژه های فرآوری محسوب می‌شود.
نظری با اشاره به اینکه، پروژه هایی همچون فاز 2 توسعه تلغیظ مس سرچشمه تاثیر به‌سزایی در سودآوری دارند، افزود: هر پروژه‌ای که حاشیه سود بیشتر و بالاتری داشته باشد، علاوه بر آنکه می تواند هزینه های خود را پوشش دهد، فشار کمتری نیز وارد می‌کند.



   shortlink:  
شرکت فولاد مبارکه
شرکت فولاد هرمزگان
علی بابا
فولاد خوزستان
شرکت فولاد غدیر نی ریز
شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
شرکت گهرزمین
فولاد سنگان
آلومینای ایران جاجرم
شرکت صبافولاد